Forside > Personligheter > Andreas Wahl

Andreas Wahl

Andreas Wahl er fysiker, vitenskapsformidler og programleder

Andreas Wahl er en entusiastisk formidler av naturvitenskap.

Andreas er en entusiastisk formidler av naturvitenskap. "Universet på 42 minutter - et vitenshow" er hans første vitenshow, og har siden 2009 blitt vist over 200 ganger. Andreas sitt engasjement for verdens viktigste yrke ligger til grunn for Se!Oi!Kult! - et inspirasjonsforedrag for lærere. I tillegg gjør han eventkonsepter som Vanvittig Vitenskap for næringslivet, og leder arrangementer som en trygg og anderledes konferansier.

Andreas Wahls foredrag:

"VANNvittig Vitenskap" - et aktivitetskonsept for nerdete næringsliv

VANNvittig Vitenskap er et konkurransedrevet eventkonsept der deltagerne i lag utfordres i forskning på uhyre lavt nivå, før alle møtes til en spektakulær og fuktig finale.

"Universet på 42 minutter - et vitenshow"

Hvor er alle baby-duene? Kan matematikk være romantisk? Bidrar ku-fis til den globale oppvarmingen? Hvordan oppsto universet? Hvordan hørtes det ut? Og hvorfor bryr det egentlig deg?

"ENERGISK" - et vitenshow om energi

De som trodde realfagene var tunge og kjedelige må tro om igjen. ENERGISK er en krysning mellom stand-up, foredrag, trylleshow og rockekonsert, og viser deg naturvitenskap som underholdning.

"Se! Oi! Kult!" - inspirasjonsforedrag for lærere

Et inspirerende foredrag med fysikktrikser Andreas Wahl, inkludert 10-15 enkle demonstrasjoner som kan brukes direkte i undervisningen, samt argumenter og erfaringer rundt hvorfor de har sin rett i en lærerhverdag.

Ta kontakt for mer informasjon om Andreas Wahl

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap