Forside > Personligheter > Andra Farhad

Andra Farhad

Børshaien Andra Farhad – fra mobbeoffer til millionær

Andra "Börshajen" Farhad er den unge investoren og entreprenøren som har tatt finansverden med storm. Med ambisjonen om å få flere til å engasjere seg i privatøkonomi i tidlig alder har Andra startet Sveriges største kostnadsfrie utdanningsplattform.

Etter at Andra Farhad flyttet fra Köping til Fittja i Sverige fulgte en tøff tid der hun ble utsatt for mobbing under hele ungdomsskolen og videregående. Hun kjente seg ensom, frustrert og mistet lysten til å gå på skolen. Rundt omkring henne var arbeidsledigheten høy og det samme var kriminaliteten. Men dette vekket en revansjelyst hos Andra som bestemte seg for å aldri bli et tall i statistikken eller la det lille forstedet styre hennes forutsetninger.

Andra Farhad var fast bestemt på å skape et bedre liv for seg selv og googlet "Hvordan blir jeg rik". Hun leste alt hun kunne komme over om aksjer og børshandel, og bare 16 år gammel kjøpte hun sin første aksje.

Syv år senere, i starten av 2016, startet hun Instagramkontoen @borshajen. Et konto som i dag har flere titusen følgere. Andra driver også et framgangsrikt aksjeselskap, en utdanningsplattform, med samme navn som i dag er vurdert til 10 millioner kroner. Men enda er hun ikke fornøyd, hun vil skape noe større.

- Jeg vil skape noe eget som ikke har vært tilgjengelig tidligere og senke terskelen som finnes på kapitalmarkedet i dag og gjøre den tilgjengelig for flere. Dette er bare begynnelsen!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap