Forside > Personligheter > Collin Powell

Collin Powell

Colin Powell er en amerikansk statsmann og pensjonert firestjerners militærgeneral. Fungerende under president George W. Bush, 2001-2005, var han den 65. statssekretæren i USA. Han var den første afroamerikaneren i denne stillingen og i løpet av sin militære karriere har Powell også fungert som nasjonal sikkerhetsrådgiver (1987–1989), som øverstkommanderende for den amerikanske hæren (1989) og formann for den militære sjefsnemnd (1989–1993), sistnevnte stilling hadde han under Golfkrigen.

I 2006, sammen med tidligere New York borgermester, Giuliani, begynte Powell å vise seg som taler på en rekke møter kalt ”Get Motivated”. I disse talene kritiserte han åpenlyst Bush administrasjonen på en rekke områder. Nylig tilsluttet han seg styret til Steve Case´s nye selskap ”Revolution Health”. Powell er også med i styret til ”Council on Foreign Relations”. I 2008 var Powell talsmann for ”National Mentoring Month”, en kampanje som holdes hver januar for å rekruttere frivillige mentorer til utsatte ungdommer.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap