Forside > Personligheter > Alberto Alessi

Alberto Alessi

Alberto Alessi har blitt kalt “italiensk produktdesigns gudfar”. Han er nå administrerende direktør i Alessi Spa, og har med stort hell brukt sine gründerevner til å utforske grensene innen design og teknologi. Som et resultat har selskapet igjen blitt en designleder og tilknyttet seg designere i verdensklassen.

Alberto overtok roret som tredje generasjon Alessi i 1970, og har utvidet produkttilbudet radikalt fra elementære husholdnings- og handelsartikler til nyskapende og praktiske produkter. Ikke overraskende mottok han designprisen MBA for sitt livsverk fra Brooklyn Museum i New York. Han har også en rekke ærestitler ved forskjellige akademiske institusjoner.

Med bakgrunn i Alessi-historien, viser han hvordan du kan øke potensialet ditt ved å strekke deg mot grenselinjen mellom tradisjonell og nyskapende tenking. Alessis kompetanse innen risikostyring er med rette ettertraktet blant framstående teknologi- og designbedrifter verden rundt.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap