Forside > Personligheter > Tone Bekkestad

Tone Bekkestad

Go Green by Black Numbers

Moderator, Konferansier og foredragsholder

Tone forteller om siste nytt innen klimaforskningen.

Deretter bruker Tone grafikk og bilder til å vise hvilke konsekvenser klimaforandringer kan føre til - med hovedfokus på Europa og Norge.

De to første delene er ganske negative og dystre. Hun mener fokus bør være på løsninger - ikke problemer. Derfor legger hun hovedtyngden av foredraget på løsninger:
Hvilke løsninger har vi på klimattrusselen? Tone viser til eksempel på hvordan vi må tenke om, slutte å sløse, ta vara på våre ressurser (her er det penger å spare!), og hvordan vi kan spare mye penger på hennes motto «Go Green by Black Numbers!»Foredraget avsluttes med interessante og spennende eksempel på selskaper som har spart store penger på lønnsomme investeringer - investeringer som også er positive ut fra et miljø- og klimaperspektiv.

Foredragene tilpasses alltid etter kundens ønske og behov, hvem foredraget er for (altså publikum), og hvilket budskap oppdragsgiver vil at publikum skal «ta med seg hjem».

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap