Forside > Personligheter > Pelle Sandstrak

Pelle Sandstrak

MR TOURETTE OG JEG med PELLE SANDSTRAK!!!

En tom scene, en stol, en mann – om hvordan 97 prosent katastrofe kan bli 103 prosent suksess.

Han forvirret lærere og kompiser, oppførte seg annerledes med sine plutselige infall og utspill. Hvorfor? Har du møtt en person, barn eller voksen, som er uvanlig kreativ, sosial og humoristisk, men som likevel skaper kaos, som kan gjenta stygge ord, eller som tramper umotivert i golvet eller som nekter å gå over en dørstokk eller som ... Da kan du ha møtt Pelle eller Nina eller Mozart eller noen annen person med Tourettes – og/eller tvangssyndrom.

Med total scenisk nærhet og stand up-komikk i verdensklasse, gestalter og forteller Pelle om sitt dramatiske liv fra elendighet og fornedring til framgang og suksess. Hans fortelling kommer til å gi deg innsikt og innspirasjon. Pelle er et levende bevis på at det finnes håp, at det er mulig å forandre sitt liv – til tross for tung motbakke. Hvem har ikke nytte av det budskapet?

Du kommer til å få lære deg mye om en annerledes oppførsel, om det å møte barn og voksne som kan oppfattes som vanskelige å nå. Hva gjør vi, hva gjør vi ikke? Eksempler fra klasserummet, fra behandlingssituasjoner, fra hverdagslivet. Og ikke minst - hvordan bli "så frisk som jeg vil bli"?

Pelle Sandstrak trollbinder publikum med sin dramatiske livshistorie. Han foreleser der det skulle passe inn, fra små fuktige klasserom til store internasjonale kongressaler med fruktfat på scenekanten. Boken "Mr.Tourette Och Jag", er solgt til flere land, blant annet Norge, Tyskland, Danmark, Nederland. Film basert på Pelles bok er under utvikling med brittiske Sigma Films.

Pelle Sandstrak har blant annet medvirket i "Viggo på lørdag" og "Først & sist" med Fredrik Skavlan.

EN UNDERHOLDNINGSFORELESNING SOM SETTER AVTRYKK DU SENT KOMMER TIL Å GLEMME.

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 22 11 02 20, E-post info@talerforum.no

Sitemap