Forside > Personligheter > Clas Malmström

Clas Malmström

Clas Malmström er klinikksjef/lege på en privat rehabiliteringsklinikk som rehabiliterer mennesker som lider av utbrenthet og andre stressrelaterte tilstander, som for eksempel psykosomatiske problemer. Han ble født i 1958 og har tidligere arbeidet med bl.a. idrettsmedisin (integrering av mental og fysisk trening) og har vært noe så uvanlig som safariguide i Kenya (i 6 år!).

Egentlig er Clas lege med spesialitet i psykofysiologi og atferdsmedisin. Han jobbet tidligere på Landstinget men i 1992 bestemte han seg for å gå til den private sektoren. Der har han siden arbeidet med stressrelaterte spørsmål i ulike former. Clas og firmaet bak ham velger å se på stress som et kompetanseområde både for individer og grupper eller organisasjoner. Ut fra Clas´ psykofysiologiske forskning kan han forklare stress på en annerledes og konstruktiv måte, men fremfor alt kan han forklare stresshåndtering som ferdighetstrening, noe som gir folk aha-opplevelser og verktøy som de kan bruke med en gang.

Clas er også utdannet som dietetiker og meget kompetent i områder som ´functional foods´ og helsemat.

Clas veksler hele tiden mellom underholdning eller show og faktaspekkede presentasjoner og han bruker en hel del knep for å fange publikum, få dem til å le og i blant også til å gråte. I noen tilfeller kan han også snakke om livets mening eller åndelige spørsmål av forskjellig slag uten at det blir religiøst..

Som foredragsholder er Clas meget dyktig og han formidler sitt budskap og gir en hel del konkrete verktøy for hvordan man kan unngå å bli et offer for stresset. Han gir et meget karismatisk og kompetent inntrykk, men samtidig er han underholdende, livlig og morsom.

Clas foreleser for både større og mindre grupper.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap