Forside > Personligheter > Christina Richardsson

Christina Richardsson

Dette foredraget handler om hvordan man lager limonade av sitroner og hvordan man ser lyst på livet, til tross for mørke erfaringer. Her blandes humor og alvor, og foredraget inspirerer til å finne motet til å gjøre det man vil og hvordan man får motivasjonen til å gjøre det.

Skreddersydd foredrag:
Sammen med deg som kunde lager Christina et foredrag utfra dine ønsker, med utgangspunkt i Christinas historie. Målet er at du skal få optimalt ut av foredraget og møtet med Christina.

Veien blir til mens du går - fra gaten i Sao Paulo til Vindeln i Norrland

Christina Rickardsson vil med sin unike historie inspirere og skape bedre forutsetninger for myndigheter, organisasjoner, foretak og individer for å utvikle multikulturelt arbeid.

Vinner av Årets taler - Gjennombrudd 2017.

Christina Rickardsson ble født som Christiana Mara Coelho i Brasil, der hun bodde ammen med sin mor i en grotte. Senere flyttet de til en slum i Sao Paulo, og den lille familien bodde også på gaten, der de tigget, sultet og ble utsatt for fysiske og psykiske overgrep. Som sjuåring havnet Christina og lillebroren hennes på barnehjem. Da hun var åtte år gammel ble hun og broren, mot morens vilje, adoptert bort til en familie som bodde i et velstående villaområde i Vindeln, Västerbotten.

I Sverige var hun trygg hos sin nye famille, men utrygg i det nya miljøet. Luften, maten, solen, vekstene, duftene – alt var annerledes, og hun følte seg ikke hjemme. Da hun kom til Sverige fikk hun ofte høre at det hun gjorde var feil, så etter hvert skjøv hun bevisst unna den brasilianske jenta Christiana og skapte svenske Christina.

Christina ønsker å øke forståelsen for ulikheter, fordommer og kulturforskjeller, og derved bygge broer som skaper dialog, toleranse og åpenhet i samfunnet. Med sin egen bakgrunn og erfaringer vil hun også arbeide aktivt for å hjelpe utsatte barn og fremme barns rettigheter, med utgangspunkt i sitt eget liv i Sverige og Brasil.

Eksempel på foredrag:

Identitet:
Dette foredraget handler om spørsmål som identitet, kulturforskjeller, fordommer og samfunnsnormer – med utgangspunkt i Christinas egen historie fra livet i Brasil, den første tiden i Sverige og tiden deretter.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap