Forside > Personligheter > Andreas Ekström

Andreas Ekström

Årets foredragsholder i Sverige – gjennombrudd

Trender, fremtid, teknikk og den digitale revolusjonen

Andreas Ekström jobber som kulturjournalist og har skrevet fem bøker. Nå tar han deg med videre. Hvordan skal vi forstå den revolusjonen vi lever i nå?

Han holder fantastiske foredrag om den digitale revolusjonen. Hans perspektiv er samfunnet og menneskene. Andreas maler fremtidsbilder gjennom å snakke om samfunn- og atferdsforandringer heller enn tekniske muligheter.

Hvorfor velger vi som vi gjør og hvordan oppfører vi oss egentlig i den pågående, digitale revolusjonen?

Andreas taler inspirerende og interessevekkende om fremtidens kultur, samfunn, økonomi og de samfunnsendrende fenomenene som kommer til å berøre det offentlige så vel som privatlivet vårt. Han retter søkelyset mot både det positive og det negative – på store muligheter og potensielle trusler. Det handler om hvordan vi skal forstå den revolusjonen vi lever i akkurat nå.

Andreas Ekströms foredrag er interessante for flere enn bare de som er interessert i teknologi. Han holder inspirerende og interessante foredrag om Google og andre fenomen som endrer samfunnet, og som berører oss alle. Han snakker både om det positive og det negative – om store muligheter og potensielle farer.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap